Siirry pääsisältöön

Muovitiekartta.fi:n saavutettavuusseloste

Muovitiekartta.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Laissa edellytetään julkisilta verkkopalveluilta saavutettavuutta, eli kaikkien tasavertaisia mahdollisuuksia verkkopalvelujen käyttöön.

Tämä saavutettavuusseloste koskee muovitiekartta.fi-verkkopalvelua.

Muovitiekartta.fi-verkkopalvelu on julkaistu 4.4.2019 mikä tarkoittaa, että sivuston tulee noudattaa WCAG 2.1 -kriteeristön AA-tasoa.

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 26.3.2021. Seloste perustuu ympäristöministeriön yhteistyössä sivuston teknisen toimittajan kanssa maaliskuussa 2021 tekemään arvioon.

Palvelun saavutettavuus

Muovitiekartta.fi-sivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1), eikä sivustolla ole kriittisiä saavutettavuuspuutteita, poikkeuksena

  • pdf-tiedostojen saavutettavuus.

Jos tarvitsemasi aineisto ei ole saavutettava, ota meihin yhteyttä palautelomakkeellamme. Pyrimme toimittamaan tarvitsemasi aineiston saavutettavassa muodossa.

Huomasitko puutteita verkkosivuston saavutettavuudessa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkopalvelumme saavutettavuutta. Jos löydät sivustolta ongelmia, joita ei ole kuvattu tässä selosteessa, ilmoita niistä meille. Otamme mielellämme vastaan myös muita huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuuteen liittyen. Voit lähettää palautteesi palautelomakkeellamme.

Saavutettavuuden valvonta

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuusvaatimusten toteutumista. Jos et ole tyytyväinen antamaamme vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
[email protected]
puh. (vaihde) 0295 016 000